Павло Жебрівський Глава Донецької військово-цивільної адміністрації

Україна залишилась один на один з російським агресором

Зупинятися в Криму вони не збираються

Зупинити Адольфа Путіна!

Росія де-факто і де-юре розпочала військове вторгнення в Україну. Спочатку був Крим, який російські війська взяли під контроль, хоча не було жодного випадку насильства проти росіян, жодних підстав для введення військ. Потім провокації розпочалися на території східних та південних областей. Це навіть не грузинський варіант, це явна і неприкрита агресія проти мирної держави.

Показовим є так званий мітинг в Херсоні, де зібралася невелика кількість людей з російськими триколорами, які попозували для російських засобів масової інформації і розійшлися. Також в Херсоні, Донецьку і Харкові спостерігалося скупчення автівок з російськими та неопізнаними номерами. Все це вказує на початок широкомасштабної військової агресії Росії проти всієї України.

Зупинятися в Криму вони не збираються. Не факт, що вони зупиняться на східно-південних областях.

Україна – в небезпеці! Рішення Держдуми про надання згоди на введення Збройних Сил РФ вказує на те, що Росія офіційно розпочала війну проти України.

Достатньо млява реакція Європи та США свідчить про те, що Україна знову залишилась один на один з російським агресором.

Політична партія Українська платформа "Собор" вимагає від в.о. президента Олександра Турчинова ввести в Україні військовий стан та оголосити загальну мобілізацію.

Змести, як на початку 20 століття, соборну і незалежну державу новоявленим російським імперіалістам НЕ ВДАСТЬСЯ!

СЛАВА УКРАЇНІ!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: