Аркадій Корнацький Народний депутат 8 скликання

Політична молодь: справи кепські

Почув із уст Мустафи Найєма вислів (російською) «поколенческая оппозиция».

Звучить як квінтесенція його власного і його друзів переконання, що тільки молодь, яка має прийти у політику, може змінити все на краще. 

Тільки молодь ... Навіть не знаю чого тут більше, наївності чи глупості . А яка вона, молодь, чим вона краща за тих, хто її породив, вигодував і вивчив? 

А чим кращі молоді корупціонери від старих, чи серед молодих прокурорів-судей-ментів-чиновників менше сволоти, ніж серед старих ? Та анітрохи не менше, а може ще й більше... А «золота молодь» у Верховній Раді, а тисячі дармоїдів- «грантоїдів», а мушаки і ємці прямо у числі «єврооптимістів» - це «рятівники» України ???!!! Та вони вже зараз її гроблять, працюють на олігархів, рвуть на частини, продають гуртом і вроздріб, то їм треба дати ще більше влади?! 

Я далекий від того, щоб вважати зіпсованою всю молодь. Безумовно, є багато чесних і розумних молодих людей - як і серед старшого покоління. А щодо компетентності в життєво-важливих питаннях молодь програє катастрофічно.

Приклад із роботи ВРУ: молодь підтримує практично всі підряд антинародні й корупційні проекти влади, ще й хвалиться «реформаторством» ... Погані справи з такою молоддю, така « поколенческая оппозиция» виключно на руку «поколенческой власти».

А може Ви просто їх «молодой отряд», Мустафа?

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: