Янукович запросив на круглий стіл особливих студентів

Під час зустрічі координатор Студентської ради міста Києва Артем Нікіфоров звернувся до Януковича з проханням щодо участі студентів у круглому столі.

«Президент Віктор Янукович підтримав ініціативу представників студентської молоді щодо їхньої участі в круглому столі «Об’єднаємо Україну».

Відповідну заяву він зробив під час зустрічі зі студентською молоддю п'ятницю, повідомляє його прес-служба.

Під час зустрічі координатор Студентської ради міста Києва Артем Нікіфоров звернувся до Януковича з проханням щодо участі студентів у круглому столі.

«Нам здається, що студенти повинні бути рівноправно представлені за цим круглим столом. Не в контексті участі від політичних громадських організацій чи наближених до тих чи інших політичних течій, а просто студенти», - сказав Нікіфоров.

Янукович таку ініціативу підтримав».

А що я казала про «свою» громадськість???

Із досьє Артема Нікіфорова:

«Артем Никифоров — координатор Студенческого совета Киева, студент Института международных отношений КНУ им. Т.Шевченко. У Артема очень солидная биография как для человека его возраста (23 года). Он уже успел побыть помощником-консультантом на общественных началах народного депутата от Партии регионов Игоря Плохого. Теперь он является председателем Совета студентов ИМО, секретарем Общественного совета при Министерстве образования и науки, молодежи и спорта Украины, вошел в состав Молодежного совета при Кабинете Министров Украины. У Артема есть пресс-секретарь. На личном веб-сайте студента можно найти фото его встречи с Виктором Януковичем в конце 2011 года».

І ще з Вікіпедії:

«6 березня 2013 року у Києві під МОНом активісти кампанії провели пікетування з вимогою до міністерства не втручатися у студентське життя. Зокрема, активісти згадали нещодавню спробу рейдерства щодо Студентської ради Києва, коли невідомі особи фіктивно обрали головою ради Артема Нікіфорова, у той час як того ж дня студрада кворумом обрала головою Оксану Дяченко».

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: