Ірина Фаріон Український мовознавець

За жодних обставин не можна голосувати за Партію регіонів

Націоналісти прийшли в парламент насамперед для того, аби повернути країну обличчям до самої себе та відродити український "ген свободи". Реальна українська політика – це не тільки законотворення, яке в нинішніх умовах для націоналістів поки що радше теоретичне, а передусім зустрічі з виборцями свого політичного екзистенційного конкурента.

Моє завдання – вплинути на їхню свідомість, переконати їх у тому, що не можна за жодних умов та обставин голосувати за Партію регіонів. Тому за цей короткий відрізок часу я відвідала 15 міст, де мала зустрічі з якнайширшим колом людей. Це такі міста як Ніжин, Прилуки, Харків, Суми, Острог, Житомир, Київ, Одеса, Донецьк, Тернопіль, Франківськ, Львів, Біла Церква, Ужгород та Хуст. Наступної середи їду у Херсон.

Найуспішніші її зустрічі відбувалися в Одесі та Донецьку і саме вони викликали особливий резонанс і спротив.

Чим більший спротив, тим активніша наша дія. Тому я дуже дякую маргіналам у цих містах, адже вони стимулюють мене активно працювати на півдні та сході України. Тому навіть під час канікул відвідуватиму ці території нашої держави. Закликаю цих маргіналів мобілізовуватися, вилазити зі всіх своїх нір, показувати свої дурні писки.

З цього всього маю дуже добрий висновок, що схід і південь України стрімко націоналізуються, деколонізуються, вивершуються над своєю залежністю від Партії регіонів. Надважливе завдання нашої політичної сили полягає в тому, аби максимально закріпитися на сході та півдні України.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: