Ігор Луценко Народний депутат 8 скликання

Навіщо ловити Шарія по Європі, коли є доступніші варіанти?

Віктор Янукович та Андрій Портнов

Якщо вже взялися лякати цю публіку, то слід почати з найбільш борзих

Шарій у Іспанії, і від наших підозр у держзраді йому ні холодно, ні жарко. Бо це таких, як Марків Європа судить. А такі, як Шарій, для неї не злочинці. Але є більш доступні варіанти!

У зв’язку з цим я нагадую владі, що Портнов здебільшого перебуває в Україні, хоча і пересувається виключно під охороною.

Я нагадую владі, що саме цей, а не якийсь інший Портнов надсилав погрози слідчому ГПУ, що є кримінальне провадження з цього приводу, і що варто лише найти не боязкого експерта, котрий засвідчить очевидне: ці погрози були погрозами.

Я нагадую, що стаття 345 ККУ «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу» дозволяє посадити Портнова на строк до трьох років.

Це така собі простенька одноходівочка – оголосити підозру, обрати запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання. І уся московська агентура задумається про добре, розумне і вічне.

Просто якщо згадати, а хто найбільше фігурував у якості спікерів на закритих нині каналах, хто був зіркою усіх найбільш українофобних передач – так це оця особа. Якщо вже взялися лякати цю публіку, то слід почати з найбільш борзих.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: