Олександр Бригинець Народний депутат України (Блок Петра Порошенка)

Блокада окупованого Донбасу: нехай страждають на сході. Війна є війна?

Блокада Донбаса

Що менша Україна, то більше у Садового шансів стати президентом України!

«План діє! Тепер надзвичайний стан в енергетиці на носі! Колеги в Києві та Львові та їхні помічники і інвестори надзвичайного стану не відчують, а десь там, на сході, хай страждають вороги! Там наших виборців немає!

Є нові ідеї: заблокувати територією України рух окупаційного газу в ЄС!!! Війна є війна – нічого надавати послуг ворогу! Хай будують обхідні газогони, а Європа потерпить у холоді кілька років – більше Україну цінуватиме.

Або можна заблокувати транзит українських товарів в азійські країни через РФ! Війна ж!!! Ніяких контактів, тим паче що під час авторанзиту водії купують росбензин, біляші і мінералку, чим фінансують ворога. А те, що наш товар втратить конкурентність – це ще й краще, бо чим гірше людям, то швидше вибори. А те, що цілісність України під загрозою, а такі удари руйнують економіку і обороноздатність, то це ще краще!!! Бо що менша Україна, то більше у Садового шансів стати президентом України!»

...Я правильно виклав концепцію «Самопомочі»?

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: