Ryanair: Україна нарешті отримала найдешевшу за вартістю квитків авіакомпанію Європи!

Ryanair

Битва за Україну триває!

Більше того, у нас тепер справжні друзі в Ірландії, які не гірше українських спеців розуміються на перепитіях українського doing business and politics. І підтримують та люблять Україну не лише до глибини своєї кишені.

Без подробиць, просто хочу передати щирий привіт всім маститим експертам, віщунам на курячих кістках і богам авіації. Небо не впало, земля не розверзлася, аеропорти не збанкрутували, а переговори Міністерство інфраструктури проводити вміє. Така ціна і всіх інших Ваших пророцтв про неминучу зраду і безумовне всьопропало.

Тримайтеся, все лише починається! Не будьте жадібними, захланними, корумпованими. Працюйте чесно, конкуруйте прозоро і все у всіх буде!

Втішила фраза керівництва Раянейр: «В Росію ми не підемо, там корупція». Так нещодавно казали й про нас. Ми змінюємо ці шаблони!

Маємо добрий старт - 15 рейсів в Україну, близько мільйона пасажирів скористуються послугами цієї авіакомпанії за зимовий сезон. Причому, мінімум 40% з них - плануються іноземці, які відвідають Україну і понесуть добру славу про нас по світу.

З планів: 

  • збільшення кількості аеропортів, з яких відправлятимуться рейси. Наразі розглядаються Одеса, Харків, Херсон, Дніпро
  • створення ІТ-офісу
  • сервіс і ремонт 
  • відкриття бази літаків
  • обговорюємо можливість створення української доньки задля виконання внутрішніх польотів.

Все це можливо, якщо буде наполеглива праця і справжнє бажання обох сторін. А це сотні нових робочих місць і чудовий сигнал інвесторам всього світу: «Приходьте в Україну. Працюйте з українцями. Ми вже тут!»

Але всього цього би не було і ми би ще з десяток років слухали пояснення «чому у нас дорого, а у них дешево», якщо би Президент України Петро Порошенко особисто не контролював ситуацію і не поставив питання руба: «Безвіз + дешеві авіаквитки. Відмовки не приймаються!». Вдячний, що Президент України особисто був сьогодні на підписанні контрактів з двома державними аеропортами.

Дякую щиро за сприяння Борис ЛожкинDmytro ShymkivYuliya KovalivDaniel Bilak, всьому Уряду України, за наполегливу працю - Павло РябікінTetyana Romanovska, а правоохоронним органам - за терпіння.

Тепер буду розбиратися з низкою судових позовів МАУ, 1+1, кримінальними справами - personal touch of being reformer in Ukraine. Але це вже моя особиста історія, головне - ми забезпечили справжню конкуренцію в небі!

Битва за Україну триває!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: