Олександр Палій Політолог

Євромайдан. Подальший план має бути таким

Одна людина з числа «організаторів» Євромайдану запропонувала розпустити Майдан у разі непідписання Януковичем Угоди про Асоціацію і підписання якогось «меморандуму» з обіцянкою підписати її колись у майбутньому.

Шановні друзі!

Одна людина з числа «організаторів» Євромайдану запропонувала розпустити Майдан у разі непідписання Януковичем Угоди про Асоціацію і підписання якогось «меморандуму» з обіцянкою підписати її колись у майбутньому.

Я впевнений, що це провокація.

У жодному разі не можна розпускати Майдан, який в іншому випадку дуже важко буде зібрати знову.

На мій погляд, план має бути таким:

1) варто оголосити на мітингу 29-го масовий запис у 4 великі групи (без прізвищ), які чергуватимуть по-черзі на Майдані (три групи по 8 годин і одна в резерві). Упевнений, ці групи будуть досить масові, можливо, по кілька тисяч осіб. Це дозволить тримати акцію постійною і довгостроковою. Тоді намети будуть просто не потрібні.

2) Головне питання - розселити приїжджих, і записати у групи киян і встановити графік чергування. Упевнений, наші люди будуть достатньо дисципліновані.

3) На мій погляд, зараз доцільно не сперечатися з владою навколо наметів, а втримати інформаційні точки, які мають бути як на Майдані, так і мають виникати і будь-де.

4) Крім того, регулярні мітинги на десятки тисяч. Приймати «вахтами» людей з різних регіонів, аби вони набиралися духу опору.

Загалом - нарощування тиску. Пропозиція розпустити Майдан - провокація, щоб його більше ніколи не збірати.

Кажуть, Клюєв є мастаком в організації таких пунктів про розпуск Майдану. А тепер до цього приєднується й Арбузов. А потім звітують про це перед Януковичем – бо головне ж результат. А потім в когось з'являються гроші на «громадську діяльність» і похід в депутати.

Але то нічого, завжди на безліч чесних людей засилали і будуть засилати провокаторів, а інакше з ними боротися неможливо.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: