Олександр Палій Політолог

Дике, безглузде марнотратство – не лише золоті батони й унітази

Що таке дике, безглузде марнотратство? Це, може, навіть не стільки золоті батони і унітази

Я знаю кілька міст в Україні, яким для нормального функціонування бракує одного моста. Між тим у Межигір’ї збудовано їх без жодної потреби з добрий десяток. Через одну затоку перекинуто їх одразу чотири – цілком шикарних мостів, серйозних інженерних споруд, деякі з металу, деякі з обробленого граніту.

На фото – вигляд на «домік уточкі» з одного з мостів.

Єдине місце у Межигір’ї, збудоване з українськими мотивами, – це будиночок для страусів. Таке місце попихачі московитів відводять українцям у їхній власній країні. Натомість головний будинок резиденції збудовано в змішаному стилі російського бараку і лазні.

Після втечі Януковича, який задля відьмацьких ритуалів розіп’яв на хрестах соколів, тварини в Межигір’ ї зітхнули вільніше. Японських коропів і наших карасів годують прості люди кормом за 20 гривень склянка. Страуси вже не бояться, що підуть на туфлі. Стадо плямистих оленів розрослося до десятка голів і геть перестало боятися людей. У ставку підросли півтора десятка осетрів по метру з гаком кожен. Навіть нащадок птеродактелів почувається не кепсько.

Коротше, Фьодорича чекають лише ждуни, підсунуті Державним департаментом з виконання покарань.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: