Олександр Палій Політолог

Для чого ворог заохочує зрадофілію

Зрадофілія – не лише питомо українська проблема, а властивість населення всіх країн індоєвропейського походження.

Для прикладу – Еммануель Макрон у Франції ще нічого не встиг зробити, а вже втратив третину підтримки.

Рейтинг Дональда Трампа у США через півроку після обрання – окрема тема, такого не бувало давно.

У найбагатших країнах Європи – Норвегії, Швеції, Люксембурзі – нещодавно на виборах дружно втратили підтримку старі партії, які привели ці країни до процвітання.

Між тим, у туранському Туркменістані за Гурбангули Бердимухамедова на його третіх виборах віддали голоси 97,69 % виборців, у Казахстані за Нурсултана Назарбаєва – 95,55 %, в Узбекистані Шавкат Мірзійоєв для першого разу набрав 88,61%, у палеоазійській Росії Путіна підтримують 86%.

Зрозуміло, що реальні досягнення керівництва країн Скандинавії чи Середньої і Північної Азії тут не мають жодного значення.

Для чого ворог у нас заохочує зрадофілію?

Давно відомі результати експерименту, популярно описаного ще в Карнегі: якщо людині повторювали, що вона нездара, її сила знижувалася до 20-30% від її звичайних можливостей. Під таким навіюванням людина втрачає можливість виконати звичні дії, підняти звичну вагу.

Якщо ж людині вселяли упевненість в її діях, навіть простими словами, записаними на магнітофон, її сила зростає до майже 150% від звичайної.

Оця арифметика, яку знає будь-який військовий психолог, і є причиною того валу зрадофілії, що ллється на нас.

Але ми переможемо, ми сильні.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: