Олександр Палій Політолог

Позитив від ГПУ: Щодня по 3-4, у «рибний день» – до 6-7 затримань хабарників

З вчорашньої зустрічі блогерів з керівництвом Генпрокуратури.

Із позитиву: 1800 справ корупціонерів передано до суду (раніше щороку передавалося рівно вдесятеро менше, тобто збільшення на 1000%).

Тож, за даними Генпрокуратури, відбувається щодня в середньому по 3-4, у «рибний день» до 6-7 затримань хабарників – на сніданок, обід і вечерю.

Проведена спецконфіскація грошей Януковича, за даними Генпрокуратури – найбільша в історії (якщо не рахувати грошей Каддафі, але то конфісковували іноземці).

Незабаром буде дуже цікава чергова новина щодо награбованого Януковичем.

Щодо 40-42 нових подань Генпрокуратури на арешти депутатів – перебільшення разів уп’ятеро.

Ще один позитив – за рік не було жодної спроби «віджиму» врожаїв рейдерами (одні посіяли – інші зібрали), за рік таке було лише один раз на Херсонщині, де брат «виставив» брата.

Деолігархізація, за словами керівництва Генпрокуратури, гряде.

На мої пропозиції збільшити застави за корупційні злочини до 10 розмірів хабара, легалізувати провокацію хабара (винагорода викривачів хабарників в розмірі 5-7 сум хабара), запровадження спеціального відомства, відповідального за дерегуляцію, скорочення повноважень і чиновників, я отримав відповідь, що 30% моїх пропозицій геніальні. Проте, не сказали, яких саме.

Із негативу – щодо злочинності в органах влади і в самому суспільстві – не повідомлю нічого.

Бо знання примножує скорботу (по собі знаю).

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: