Юрій Палійчук Політичний експерт

Чому мовчить кандидат Вакарчук

Його заховали в Штати, на ефіри не виводять, про амбіції не заявляють. З нього роблять міф для масового споживання

По Вакарчуку я вам так скажу - будь-який співак хоча би якось відреагує, якшо побачить, шо його прізвище третє в президентському рейтингу. Це, як мінімум, нормально, якшо ти не при чому і тебе не ведуть. А Вакарчука, за моєю інформацією, уже ведуть. Є навіть прізвище спонсора, яке вже відоме вузьким колам.

Три роки тому на власному досвіді стикався зі схожою технологією. Проти кандидата, якому ми допомагали, виставили чувака, який за виборчу кампанію не сказав жодного слова, не провів жодної зустрічі. Він був таким собі міфом - про нього всі говорили, він висів на бордах, але людям його не показували. Бо він був тупий і недалекий чоловік. Вибори він, звичайно, виграв, бо бюджет кампанії був хороший і технологи не самі останні. Але як тільки він почав говорити, а це вже було після виборів, його образ розсипався на очах. Він дуже швидко став порожнім і смішним. Зараз на своєму окрузі він не виграє навіть сільраду.

Так от мені здається, що з Вакарчуком схожа історія. Не кажу, шо він тупий, але він цілком може бути з розряду тих кандидатів, яким краще багато мовчати і мало говорити. Тому його заховали в Штати, на ефіри не виводять, про амбіції не заявляють. З нього роблять міф для масового споживання. Тому це може бути дуже цікавий кейс. Особисто я за ним спостерігатиму з величезною цікавістю.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: