Павло Подобєд Історик

Зеленський дійсно вірить, що війну з Росією можна зупинити по телефону

Проблема українців зокрема і в тому, що вони вірять у наявність «десь там, нагорі» розумних людей, які все прорахували і все тримають на контролі

Уявляєте собі наскільки скромні інтелектуальні можливості чинного Президента України?

Він дійсно вірить, що війну з Росією можна зупинити по телефону. Він переконаний, що достатньо підібрати якісь особливі слова занепокоєння, сказати їх Путіну і росіяни та їх найманці припинять вбивати українських воїнів.

Ви уявляєте яке задоволення одержує Путін від спілкування із Зеленським, від усвідомлення своєї інтелектуальної переваги, від глузування і знущання?

P.S. Проблема українців зокрема і в тому, що вони вірять у наявність «десь там, нагорі» розумних людей, які все прорахували і все тримають на контролі. Українці вірять в існування у Зеленського і його команди бізнес-партнерів певного плану і стратегії. Послухайте брифінг пана Зеленського. Ще вірите у наявність «плану і стратегії»?

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: