Сергій Таран Політолог

Єврейські «погроми» у Росії зметуть усіх. І Путіна, і його прибічників, і лібералів

Антиізраїльські заворушення у Дагестані
Фото: AP

Неможливо контролювати найгірші інстинкти юрби, якщо вже на них побудоване усе суспільство

Єврейські «погроми» – це лише верхівка айсберга того дикунства і середньовіччя, яке розпалює Путін у часи своєї диктатури.

Всі найгірші інстинкти нацизму і насилля не просто не забороняються, а активно використовуються нинішньою державною пропагандою – в тому числі – для війни в Україні.

Заради мобілізації на цю війну пропаганда РФ старанно відтворює кращі зразки обману нацистської Німеччини, і – власні зразки – сталінської Росії . А тепер під гучну антиізраїльську пропаганду кремля ці самі інстинкти штовхають натовп та злітні смуги махачкалинського аеропорту.

Але є одне «але». Махачкалинським аеропортом натовп не обмежиться. Він обов’язково колись вихлюпнеться за межі вказані пропагандою.

Бо неможливо контролювати найгірші інстинкти юрби, якщо вже на них побудоване усе суспільство.

Росія – багатонаціональна «тюрма народів» – вибухне під тиском бруду і крові, і змете всіх – і тих, хто потайки мріє про ліберальну росію, і тих, хто допомагає Путіну творити його мерзотну імперію.

Читайте також: Антисемітські протести у Дагестані: натовп узяв штурмом аеропорт
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: