Сергій Власенко Народний депутат України

Шляхом Януковича

А чому Петро Олексійович думає, що реакція на його дії з боку ЄС буде іншою?

Петро Олексійович стрімко повторює шлях Януковича із встановлення (всупереч Конституції) контролю над «всім і вся», таким чином створюючи підвалини тоталітаризму. Згадайте, як Янукович у червні 2010 року прийняв закон «Про судоустрій і статус суддів», підкоривши собі судову систему, у вересні 2010 р. змінив Конституцію через КС, потім у жовтні цього ж року змінив, хоч і донецького, але «з гальмами» - Медведька на людину «без гальм» Пшонку. Потім вичавив із ЦВК Володимира Шаповала і призначив Охендовського. Потім почав наступ на свободу слова, правда не закриваючи, а скуповуючи ЗМІ.
Кроки Порошенка АБСОЛЮТНО ІДЕНТИЧНІ: у вересні 2015 р. - Закон «Про справедливий суд» (яким Порошенко переформатував ВРЮ, наповнивши її своїми хлопчиками), потім «приручив» суддів КС, призначених Януковичем (а людину, яка з ним боролась - Віктора Шишкіна, звільнив за першої ж нагоди навіть раніше строку), потім призначив Луценка (без юридичної освіти - до цього навіть Янек не додумався!!!), тепер чистить ЦВК «під себе», вимагаючи звільнення звідти не лише негідників, що слугували Януковичу, а й тих, хто з ним боровся. 
До речі, скандал із Польщею розпочався після змін в КС та змін керівників державних ЗМІ, які були зроблені ФОРМАЛЬНО законно. Тепер Польща теоретично може стати об'єктом політичних обмежень, незважаючи на статус члена ЄС.
А чому Петро Олексійович думає, що реакція на його дії з боку ЄС буде іншою?

P.S. До речі, щоб переконати Європу, що Янек злодій і диктатор, а не «європейський президент» нам знадобився рік.

Джерело: Facebook

 

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: