Андрій Шкіль Народний депутат України 4-6 скликань

Якби Моторола з Ґіві скинулися на U2 і запросили їх до Львова на концерт «ДНР-Рок-фест»

Назви і змісти

Вже спливли емоції і спливли дискусії стосовно Альфа-Джазу у Львові. Супер-ідея проведення постійного фесту. Насправді, навіть спонсори значення не мають. Одна проблема - маломістечкий рагулізм у проштовхуванні торгового бренду. Багато є Parisbas- Джаз у світі? А банківська група у якої бюджет зарплатні прибиральниць більший від прибутків Альфа-банку, за останні 10 років - не проводить і все. Попри різнонаціональне походження акціонерів. Хоче потрусити калиткою, колишній львів'янин - нема проблем. Особливо коли ти це робиш для рідного міста. Без домовленостей із Кремлем, про податкові пільги, бо рекламуєш російське у, покищо, українському місті. Якби цей грошовий відрух робився з любові до Львова а не до Альфа Банку, то і назва була б іншою і, може навіть, зміст. 
Щодо зіркової присутності на фесті: а якби Моторола з Ґіві скинулися на U2 і запросили їх до Львова на концерт «ДНР-Рок-фест»? Всі б пі шли б? Жодне б облізле чмо навіть не м'явкунуло?

Отож, вся справа в назвах і змістах

Джерело: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: