Юрій Сиротюк Громадсько-політичний діяч

«Свобода» знімає мовне питання

Плани Москви в Україні зрозумілі – вона взяла на себе роль жандарма.

Плани Москви в Україні зрозумілі – вона взяла на себе роль жандарма. Кремль шляхом шантажу намагається розв'язати свої стратегічні плани. Вони прагнуть, аби Україна погодилася на федералізацію, щоби було подвійне громадянство, друга державна мова, хочуть домогтися гарантованого довічного перебування на нашій території своїх збройних сил. Однак у жодному разі українці не повинні піддатися на це. Зараз маємо бути єдиною нацією, згуртованим народом – маємо відбити ці нападки. Зважаючи на це, фракція «Свободи» впродовж протистояння з Москвою не акцентуватиме уваги на провокаціях, які можуть відбуватися в парламенті, зокрема з мовного питання. Однак сподіваємося на відповідне розуміння і патріотизм народних депутатів.

Наголошуємо: не можна спекулювати базовими конституційними принципами: мовою, громадянством, забезпеченням унітарности держави. Закликаю усіх бути готовими захищати Україну. У разі реальної військової інтервенції маємо стати до бою з ворогом і перемогти. Жодного клаптика української землі не здамо окупанту!»

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: