Юрій Сиротюк Громадсько-політичний діяч

Цю війну неможливо виграти з гаслами «какая разніца на каком язикє!»

Російська анексія Криму та підла, так звана гібридна війна, яку ведуть російські окупанти на Донбасі проти української держави – це гаряча фаза безперервної 360-річної українсько-російської війни

Російська анексія Криму та підла, так звана гібридна війна, яку ведуть російські окупанти на Донбасі проти української держави – це гаряча фаза безперервної 360-річної українсько-російської війни. Це війна не за територію, а за душі людей. Ціннісна війна, в якій азійський ординський імперіялізм, що пропагує ненависть, брехню та поширює рабство, зіткнувся з українським простором свободи, гідности та правди. Лише повне знищення московського імперіялізму та звільнення окупованих Кремлем народів стане фінальною переможною точкою у цій війні, що триває понад три з половиною століття.

Жоден генерал не здатен виграти цю війну, якщо не усвідомить, що наша мета – не лише очищення від окупантів українських територій. Ключове завдання полягає у звільненні окупованих Кремлем душ українців та підкорених народів. Жоден солдат не буде убезпечений, якщо не усвідомлюватиме, що московський імперіялізм воюватиме аж до свого знищення.

Допоки Москва не понесе покарання за репресії та голодомори, століття поневолень, денаціоналізації та насильницької русифікації – говорити про перемогу буде передчасно. Цю війну неможливо виграти з гаслами "какая разніца на каком язикє!" та з підступними ударами у спину, що їх завдає відроджене москвофільство. Цю війну неможливо виграти, доки душі людей краде чужа імперська церква. Доки українці в будь-якому куточку своєї землі не зможуть відновити і захистити свою ідентичність.

У відповідь на хаос, руйнування та етнічні чистки на Донбасі ми повинні дати шанс місцевим українцям захистити своє життя та самобутність. Українізація насильно зденаціоналізованих українців Донбасу – це ключове завдання. Не спроба стабілізувати ситуацію через гнилі компроміси з донецькими олігархами та збанкрутілою Партією регіонів, а ставка на українську патріотичну більшість, яку в становищі ілотів утримували на Донбасі навіть упродовж останніх 23 років незалежности.

Спроба зберегти статус-кво лише призведе до потужного соціяльного вибуху, що може перекинутись на инші регіони. Водночас, національне пробудження українців Донбасу стане сигналом для підкорених російським імперіялізмом народів до боротьби за національне самовизначення.

Росія відкрила скриньку Пандори, створюючи у закапелках ГРУ, ФСБ та "русскава міра" фейкові "лугандони". Справжні Кубанська, Уральська та Сибірська народні республіки незабаром піднімуться і знищать гебістсько-газпромівський режим.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: