Юрій Сиротюк Громадсько-політичний діяч

Правий сектор очищується від покидьків

Був на віче ініційованому ПС.

Був на віче ініційованому ПС. Після розмови з побратимами з «Тризубу» з’ясував декілька речей. Перше, Борух Бляйхер той що Борислав Береза не має жодного стосунку до ПС, хоча обирався за підтримки ПС. І це добре. Бо цей новітній Остап Бендер ще й принципово окупаційномовний діяч лише прикривався добрим іменем героїв Майдану і україно-російської війни.

Друге, дніпропетровський гречкосій Андрій Денисенко уже не має відношення до ПС, бо подався на заробітки в «Укроп» транзитом через Блок Порошенка.

Третє, хлопці що на авто з номерами ДУК ПС зривають агітки українського націоналіста Андрія Міщенка у Чернігові не мають жодного відношення до ПС.

Це добрий сигнал, що побратими з ПС очищуються від покидьків, що прикриваються їхнім добрим ім’ям.

Звісно було б добре, якби ПС і Дмитро Ярош висловили свою позицію щодо роздачі укропівцями гречки у Чернігові і несанкціонованим використанням фото з Дмитром Ярошем під час агітації рейдером-олігархом Корбаном, бо це здається (разом з постійним самоприв’язуванням Філатова до Яроша) єдиний аргумент у дніпропетровських гречкосіїв. Так само було б добре, щоб Чернігівський ПС приєднався до учасників Чернігівського Майдану і Самооборони та підтримав українського націоналіста Андрія Міщенка, до речі пораненого на Майдані під час штурму Банкової першого грудня, єдиного кандидата, який здатен зупинити олігархічний шабаш в Чернігові. Це було б по-побратимськи і добрим фундаментом для подальшої спільної боротьби проти окупації зовнішньої та внутрішньої, проти олігархів, за Велику Україну на засадах національної і соціальної справедливості.

Щодо відмови від участі в місцевих виборах то схиляюся до думки, що ПС обирає революційний не парламентський шлях боротьби, а не до тверджень, що таким способом розчищають шлях «Укропу» на місцеві вибори. Переконаний, українці вміють розрізняти між окупаційномовними олігархами-гречкосіями та українськими націоналістами-революціонерами і, жоден притомний патріот і націоналіст не поведеться на віртуальних псевдореволюціонерів та реальних гречкосіїв.

Думаю, що сьогодні, виходячи з особового складу, логіка позапарламентської боротьби ПС ближча, а негативний досвід роботи «комбатів» у ВРУ дозволив зробити правильні висновки. Дмитро Ярош на фронті виглядає природніше, ніж у парламенті. А Андрій Іллєнко, Юрій Левченко та група «Свобода» дуже ефективно відстоюють і представляють інтереси націоналізму у ВРУ. Сьогодні «Свобода» виглядає більш як «Шин фейн» (хоча понад тисячу свободівців воєю на фронті), а ПС як «ІРА» (попри те що під його прапором зайшло декілька депутатів). Тому не бачу інших варіантів, ніж природня коаліція всіх націоналістів, з метою здобуття влади. Якщо на виборах 2012 року націоналісти змогли узгодити позиції з Ударом та Батьківщиною, то зараз не має жодних перепон до спільної координації між людьми подібних ідеологічних поглядів. Щодо дискусії про те яким шляхом можна дійти до перемоги, то вважаю будь-який шлях прийнятний, який забезпечить не лише усунення нинішнього режиму, а створення омріяної Великої України. Саме для цієї великої мети варто переступити будь-які протиріччя між собою і разом йти до перемоги…

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: