Митрополит Євстратій (Зоря) Митрополит Православної церкви України

Розіп'яті хлопчики вже не діють, потрібні «розтерзані православні»

Доки глава МПвУ молиться перед двоголовим образом імперії «русского міра» (для апологетів – це не візантійський герб!), задурені ним і його підлеглими парафіяни перетворюються на «старообрядців», що готові «вмерти, але не стати ніконіянами».

Доки глава МПвУ молиться перед двоголовим образом імперії «русского міра» (для апологетів – це не візантійський герб!), задурені ним і його підлеглими парафіяни перетворюються на «старообрядців», що готові «вмерти, але не стати ніконіянами». І роблять картинку для рос.змі – бо розіп'яті хлопчики не котуються, замовлення пішло на «розтерзаних православних». Кремлю дуже потрібний в Україні «православний талібан»: впевнений в своїй богообраності, виключності та спасеннності, вірний «русміру» і його пророкам. Бо «радянський талібан» Криму і Донбасу видохся.

П.С. Місце події: неподалік Слов'янська, Святогірський монастир (якому Янукович з «донецькими» купив у Москві звання лаври). Керівнику монастиря недавно глава МПвУ надав титул митрополита. «За вєру і вєрность»? До речі митрополити-намісники (навіть не настоятелі!) монастирів – це цікавий винахід МПвУ.

П.П.С. Просто не можу собі уявити, щоби Патріарх Філарет молився перед жертовником, ззаду якого - тризуб. То хто ж - етнофілетист?

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: