Львів’янина оштрафували на 17 тис. грн за публікацію інтимних фото його дівчини у чаті ОСББ

Львів’янина оштрафували на 17 тис. грн за публікацію інтимних фото його дівчини у чаті ОСББ
У чаті ОСББ  на момент публікації було 183 користувачі
фото: Львівська міська рада

Винуватець пояснив, що образився на дівчину та намагався їй таким чином помститися

Сихівський районний суд Львова виніс вирок молодому львів'янину, який розповсюдив порнографічні фотографії своєї дівчини у чаті ОСББ у Viber. Про це повідомляє Zahid.net.

Подія сталася 9 квітня цього року. Львів'янин Роман Знак надіслав до закритої групи «ОСББ Біля парку» у Viber порнографічні фотографії своєї дівчини. У цей момент у групі ОСББ було 183 учасники. Після цього дівчина звернулася до поліції.

Під час слідства у цій справі провели мистецтвознавчу експертизу, яка підтвердила, що фотографії у чаті ОСББ мають порнографічний характер.

У судовому засіданні 29 вересня Роман Знак визнав свою провину у розповсюдженні порнографії.

Він пояснив свої дії тим, що проживав разом з дівчиною, і у квітні в них виникла сварка. За словами Романа Знака, після сварки він дуже образився на дівчину та вирішив розповсюдити в групі ОСББ «Біля парку» її порнографічні фотографії, які завантажив з її фотосховища у iCloud.

Суддя Сихівського райсуду Микола Борачок, який розглядав справу, визнав Романа Знака винним у розповсюдженні порнографії й оштрафував його на 17 тис. грн на користь держави. Чоловік може оскаржити цей вирок суду в апеляції.

Нагадаємо, раніше житель Львова покусав голову ОСББ. Суд відправив його на громадські роботи

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: