На журналістку «Главкома» здійснено напад у Кишиневі

На журналістку «Главкома» здійснено напад у Кишиневі
Пара, яка напала на кореспондентку «Главкома»
фото: Маріанна Присяжнюк

Інцидент стався на людях у ресторані в центрі молдавської столиці

На закордонну кореспондентку «Главкома» Маріанну Присяжнюк здійснено напад в одному з кишинівських ресторанів. Як повідомила сама журналістка, вона проводила робочу зустріч з румунськими колегами, коли до неї звернулася пара і почала висувати претензії. Пара почула, які теми обговорюють журналісти, і вирішили втрутитися.

«Ресторан був напівпорожній. Якщо заважало обговорення, то можна було пересісти за інший столик. На моєму ноутбуці була наклейка з картою України, тож, очевидно, вони зрозуміли, що я українка. Тоді жінка почала кричати російською, що я не в себе вдома, а в гостях, і відправляти мене в Україну. Я попросила її відійти, згодом намагалась їй пояснити, що не хочу нічого з'ясовувати і що я зайнята, проте це не допомогло. І допоки я викликала поліцію, вони втекли», – розповіла журналістка.

Міліція прийняла заяву Маріанни Присяжнюк. Особи, що виявили агресію до українки, попередньо встановлені. Інцидент стався у грузинському ресторані, який відкрили українці. Власники ресторану підтвердили міліції свідчення кореспондентки «Главкому».

На журналістку «Главкома» здійснено напад у Кишиневі фото 1

Зазначимо, що дискримінація за національною ознакою – це кримінальна відповідальність під час надзвичайного стану у Молдові. 

Маріанна Присяжнюк також працює з румунськими, німецькими, молдовськими ЗМІ.
Читайте також: Скандальний жарт про Скадовськ: журналістка подала скаргу на канал «1+1»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: