Підлітки з надувними «пончиками» хотіли допомогти ухилянтам, але щось пішло не так (відео)

Підлітки з надувними «пончиками» хотіли допомогти ухилянтам, але щось пішло не так (відео)
Неповнолітні хлопці, віком 15 та 16 років зізналися, що за $100 вони погодилися провести двох невідомих їм чоловіків до річки
фото: ДПСУ

Наразі особу організатора переправлення через кордон чоловіків встановлено

Прикордонний наряд відділення «Грушово» Мукачівського загону учора ввечері помітив чотирьох осіб, які швидко рухалися у бік кордону. Про це повідомляє пресцентр ДПСУ.

«За 100 м від держкордону зловмисників, двоє з яких несли надувні кола, затримали. Порушниками виявилися двоє неповнолітніх жителів Закарпаття, один житель Кіровоградщини та один житель Сумщини», – йдеться в повідомленні.

Неповнолітні хлопці, віком 15 та 16 років зізналися, що за $100 вони погодилися провести двох невідомих їм чоловіків до річки Тиса та вказати напрям руху в Румунію.

«Самі ж відчайдухи, які не розуміли на який ризик для свого життя погодилися, розповіли, що мали заплати організаторам нічного «вояжу» на веселкових «пончиках» $5000 та $3500», – зазначили прикордонники.

Наразі особу організатора переправлення через кордон чоловіків встановлено. 

Раніше четверо ухилянтів хотіли переплисти повноводну Тису з допомогою дитячої іграшки.

Також сьогодні стало відомо, що на Одещині Служба безпеки спільно з Національною поліцією нейтралізувала міжнародне злочинне угруповання, яке нелегально переправляло за кордон громадян призовного віку. Ухилянтів перевозили автошляхами регіону, використовуючи автомобіль швидкої допомоги з медичним екіпажем.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: