Наслідки російських обстрілів Херсона: загинули мати та донька (оновлено)

Наслідки російських обстрілів Херсона: загинули мати та донька (оновлено)
Російський обстріл обірвав життя матері та її доньки
фото: телеграм Херсонської ОВА

Російські війська 15 квітня вкотре обстріляли Херсон

Унаслідок обстрілів Херсону російською армією напередодні Великдня загинули 48-річна жінка та її 24-річна донька. Про це повідомляє Херсонська ОВА.

«Після обіду російська артилерія вдарила по Таврійському мікрорайоні міста. Ворожі снаряди поцілили в територію біля освітнього закладу», – йдеться у повідомленні.

Крім того, внаслідок обстрілів армії РФ 15 квітня у Херсоні загинули дві жінки. Про це повідомляє глава Офісу Президента Андрій Єрмак.

«Внаслідок обстрілу Херсона росіянами сьогодні загинуло двоє жінок. Вони отримали мінно-вибухові травми несумісні з життям», – написав глава ОП у телеграм. 

Херсонська ОВА підтвердила ці дані.

Також раніше стало відомо, що за минулу добу російські окупанти 96 разів обстріляли Херсонщину, випустивши 447 снарядів з важкої артилерії, БПЛА та авіації. А Херсон обстріляли дев'ять разів. 

До слова, триває 416-та доба широкомасштабної збройної агресії РФ проти України. Противник продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Найзапекліші бої тривають за Бахмут та Мар’їнку. Протягом минулої доби було відбито 56 атак ворога.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: