Миколаївщина: уламки збитих БпЛА пошкодили адмінбудівлю і заклад освіти

Миколаївщина: уламки збитих БпЛА пошкодили адмінбудівлю і заклад освіти
У ніч на 29 січня російські окупанти завдали чергового удару по Україні дронами
фото ілюстративне

Ворог завдавав артилерійських ударів та о 16:14 спрямував FPV-дрон по трьох населених пунктах Куцурубської громади

Унаслідок падіння уламків збитих російських  «шахедів» у Миколаївській області були пошкоджені адміністративна будівля, заклад освіти та приватний сектор. Про це повідомив начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім.

«У ніч на 29 січня силами й засобами протиповітряної оборони на Миколаївщині знищено чотири БпЛА типу Shahed-136/131»,  – йдеться у повідомленні.

Крім того, 28 січня, об 11:18, 23:31 ворог завдавав артилерійських ударів та о 16:14 спрямував FPV-дрон по трьох населених пунктах Куцурубської громади. Постраждалих немає, ідеться в повідомленні.

Також вчора о 23:50 артилерійські обстріли фіксувалися по акваторії Очаківської громади. Постраждалих немає.

«28 січня о 22:30 під час бойової роботи підрозділів протиповітряної оборони із відбиття дронової атаки внаслідок падіння уламків збитих БпЛА, в Арбузинській громаді пошкоджено адміністративну будівлю, заклад освіти та приватний сектор. Постраждалих немає», – уточнив Кім. 

Як повідомлялося, у ніч на 29 січня російські окупанти завдали чергового удару по Україні. Ворог застосував вісім БпЛА типу Shahed-136/131. Ворожі БпЛА було знищено у межах Миколаївської, Дніпропетровської, Хмельницької та Рівненської областей. Повітряні сили ЗСУ повідомили, що ворог запускав дрони з району Приморсько-Ахтарськ (РФ).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: