Окупанти обстріляли психоневрологічний інтернат на Харківщині (фото)

Окупанти обстріляли психоневрологічний інтернат на Харківщині (фото)
Кількість постраждалих встановлюється
фото: ДСНС

Наразі кількість постраждалих та загиблих уточнюється

Російські військові обстріляли Оскільський психоневрологічний інтернат на Харківщині. На момент обстрілу там було 330 людей, серед яких й малорухомі. Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов.

«Встигли евакуювати у сусідній інтернат 73 людини, на момент ураження ворогом в інтернаті перебувало 330 людей! Із них малорухомих 50, пересуваються на візках 10 підопічних», сказав Синєгубов.

Згодом у ДСНС повідомили, що внаслідок вибуху сталась руйнація будівельних конструкцій будівлі на рівні другого та третього поверхів, а також локальні займання у декількох місцях.

«На щастя обійшлось без жертв. Всі 30 осіб персоналу закладу та 330 пацієнтів (здебільшого люди похилого віку та інваліди) на момент обстрілу перебували в укритті», – йдеться в повідомленні.

Також російсько-окупаційні війська завдали ракетного удару по Баришівці (Київська область). Пошкоджено низку квартир та житлових будинків.

Нагадаємо, сьогодні о 5.45 три ракети влучили у військовий аеродром Луцька. Унаслідок обстрілу окупантами Луцька двоє осіб загинули, шістьох поранено.

Також вранці 11 березня в Івано-Франківську пролунали вибухи біля аеропорту.

Сьогодні вранці російські окупанти завдали три авіаудари по Дніпру. Ракета вдарила поблизу дитячого садку і багатоквартирного житлового будинку, а також влучила у двоповерхову взуттєву фабрику.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: