Окупанти зіткнулися з новою проблемою на фронті

Окупанти зіткнулися з новою проблемою на фронті
Ворогу бракує фахівців механіків, які зможуть відновити пошкоджену або застарілу техніку
фото ілюстративне

Росіяни готуються поповнити нестачу техніки зняттям з консервації старих зразків озброєння

Російським загарбникам не вистачає механіків для ремонту пошкодженої останнім часом техніки. В тимчасово окупованому Криму вони залучають автослюсарів з СТО. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

«Окупанти готуються поповнити нестачу техніки зняттям з консервації старих зразків озброєння. Також росіянам бракує фахівців механіків, які зможуть відновити пошкоджену або застарілу техніку. Тому ворог примусово залучає фахівців з ремонту та обслуговування військової техніки. Зокрема в тимчасово окупованому Криму противник проводить відбір автослюсарів із місцевих СТО», – йдеться у повідомленні. 

У Центрі закликали мешканців окупованих територій не співпрацювати з окупаційною адміністрацією.

«Якщо ж вас під примусом і загрозою для життя та здоровʼя залучають до робіт над військовою технікою – радимо скористатися порадами як вивести з ладу автомобіль окупанта, або як знешкодити ворожий танк», – додали в ЦНС.

Нагадаємо, триває 476-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Російські загарбники атакують Україну ракетами та ударними дронами і зосереджують основні зусилля на спробах повної окупації Луганської та Донецької областей. Протягом минулої доби на зазначеній ділянці фронту відбулось 28 бойових зіткнень.  

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: