«Паломниця» Марченко зняла зі своїх підписників вроки (відео)

«Паломниця» Марченко зняла зі своїх підписників вроки (відео)
Кіт Кокосик і підводний світ
фото: скріншот із відео

Дружина Віктора Медведчука записала відео зі своїм домашнім улюбленцем

Дружина проросійського політика Віктора Медведчука, кума лідера країни-агресорки Володимира Путіна та авторка пропагандистського фільму «Паломниця» Оксана Марченко записала чергове відео зі своїм домашнім улюбленцем – котом Кокосиком.

«Відео від стресу, плюс знімає вроки, пристріт і вінець безшлюбності», – підписала вона відео та виклала його у Instagram.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Oksana Marchenko (@oksana.marchenko.official)

Марченко не пояснює, чому саме так вирішила назвати ролик. На відео коту ввімкнули на великому екрані кадри підводного світу. На фоні звучить спокійна музика.

«Улюблене кіно Кокосика про море. Так, милий мій?», – коментує Марченко. Тварина ж намагається упіймати рибок, стукаючи лапою по екрану.

«Кокосик зачарований просто рибками, не розуміє, куди вони зникають», – пояснює господиня.

Раніше Оксана Марченко опублікувала на Youtube відеозапис за участі кота Кокоса. У короткому ролику кіт, вдягнений у костюм Санта Клауса, сидить під новорічною ялинкою. Тварина дещо розгублена та налякана.

Нагадаємо, на початку минулого року дружина Віктора Медведчука повідомила, що їхній кіт перебуває у лікарні у важкому стані.

За словами телеведучої, тоді їхнього домашнього улюбленця спіткав серцевий напад. «Ми були на межі: два дня на апараті штучної вентиляції легень, реанімація», – написала Марченко.

Також дружина Віктора Медведчука нещодавно анонсувала другий сезон шоу «Паломниця».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: