Під Херсоном ЗСУ пішли у контрнаступ

Під Херсоном ЗСУ пішли у контрнаступ
Наші бійці поховали російську батальйонно-тактичну групу – Арестович
фото з відкритих джерел

Відбулась зміна характеру війни – росіяни втрачають сили та можливості

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович розповів, що наші Збройні Сили на Херсонщині пішли в контрнаступ. Українські бійці завдали втрат ворогу. Відповідну інформацію радник глави Офісу президента розповів ввечері 8 червня. Також він повідомив, що Росія перекинула частину військ з Запоріжжя, ймовірно, на Херсонщину.

Олексій Арестович пояснив, що росіяни на Запоріжжі вкопали танки Т-62, а також зняли частину військ й перекинули, ймовірно, у напрямку Херсона.

Радник Андрія Єрмака пояснив, що на Херсонщині у ворога неприємності. Після дводенної паузи, коли наші відбили атаку ворога, то пішли в контрнаступ.

«У цих спробах похоронили десь батальйонно-тактичну російську групу. Скажімо так, є вбиті, поранені, техніка (пошкоджена чи знищена – ред.), – розповів Арестович.

Додав, що наші військові просунулись вперед в сторону Херсона. Радник глави Офісу президента пояснив, що у росіян, певне, не вистачає військ, адже вони перекидають їх з дуже важливого для них Запорізького напрямку.

Виходячи з чинної інформації, Олексій Арестович розповів, що відбулась зміна характеру війни – росіяни втрачають сили та можливості. Поки вороги це роблять, їм однаково треба виконувати основні завдання й це дуже неприємна для них історія. Радник Єрмака припустив, що росіян ми переоцінили.

До слова, авіація на Херсонщині вдарила по опорному пункті ворога.

Також Данілов дав відповідь, чому вороги окупували південь.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: