Ракетний удар по Запоріжжю: кількість загиблих зросла (оновлено)

Ракетний удар по Запоріжжю: кількість загиблих зросла (оновлено)
Низка об'єктів цивільної інфраструктури Запоріжжя зазнала ушкоджень
фото з відкритих джерел

За попередніми даними, через російську атаку четверо людей загинули та ще 20 постраждали

Внаслідок російського обстрілу Запоріжжя пошкоджено цивільну інфраструктуру міста та є загиблі, постраждалі. Про це повідомив начальник Запорізької ОВА Іван Федоров та секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

За попередніми даними, через російську атаку загинули чотири людини. Кількість поранених зросла до 20 людей. З них четверо – у важкому стані.

Окупанти завдали за останні дві години п'ять ракетних ударів по місту
Окупанти завдали за останні дві години п'ять ракетних ударів по місту
фото: Telegram/Нацполіція

За словами Федорова, окупанти завдали за останні дві години п'ять ракетних ударів по місту та пошкодили три багатоповерхівки та десять будинків приватного сектору.

Як наголосив глава ОВА, окупанти завдали спочатку двох ракетних ударів, а після того, як на місце події прибули рятувальники, загарбники атакували по тому ж місцю. Також відомо, що через ракетні обстріли постраждали двоє журналістів.

Наслідки ударів по Запоріжжі
Наслідки ударів по Запоріжжі
фото: Telegram/Нацполіція

Раніше Федоров повідомляв про двох загиблих та шістьох поранених.

«Росіяни вбили двох мирних людей – жінку і чоловіка. За попередніми даними внаслідок російської атаки по Запоріжжю поранені шість людей. 9-річний хлопчик та його 36-річна мама, юнаки 20-ти і 22-х років – у стані середньої тяжкості. 55-річна жінка та 51-річний чоловік – у важкому стані. Усі у лікарні. Медики надають їм необхідну допомогу», – наголосив Федоров.

На місцях влучань працює поліція
На місцях влучань працює поліція
фото: Telegram/Нацполіція

Також секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв повідомляв, що ушкоджень внаслідок атаки РФ зазнали три багатоповерхівки, один будинок приватного сектору, гуртожиток та заклад торгівлі.

Нагадаємо вдень, 5 квітня, в Запоріжжі було чути звуки вибухів. Незадовго до цього в області було оголошено повітряну тривогу.

Згодом голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив, що внаслідок російської атаки по місту є постраждалі.

До слова, триває 772-га доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби відбулося 65 бойових зіткнень. Загалом, ворог завдав чотири ракетних та 80 авіаційних ударів, здійснив 108 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Читайте також: Ракетний удар по Запоріжжю. Мер міста про рятувальну операцію і ймовірність евакуації

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: