Реформи та прозорі закупівлі: Умєров зустрівся з головнокомандувачем Збройних Сил Швеції

Реформи та прозорі закупівлі: Умєров зустрівся з головнокомандувачем Збройних Сил Швеції
фото: mil.gov.ua

Під час зустрічі міністр оборони України подякував Мікаелеві Бюдену і його країні за постійну політичну, дипломатичну і військову підтримку

Сьогодні, 5 грудня, міністр оборони України Рустем Умєров зустрівся зі шведським генералом Мікаелем Бюденом, щоб обговорити реформи міністерства та подякувати Швеції за підтримку. Про це повідомляє пресслужба Міноборони.

«Поінформував генерала про реформи у міністерстві. Прозорі летальні і нелетальні закупівлі, безкомпромісна боротьба з корупцією та локалізація оборонного виробництва в Україні є нашими пріоритетами», – наголосив Умєров.
Під час зустрічі міністр оборони України подякував Мікаелеві Бюдену і його країні за постійну політичну, дипломатичну і військову підтримку.

«Висловив готовність поділитись досвідом Українського війська з нашими шведськими союзниками. Передав запрошення міністру оборони Швеції Полу Йонсону знову відвідати Україну з візитом», – додав Умєров.

Нагадаємо, Україна отримала вісім гаубиць Archer від Швеції.  Шведський уряд ухвалив рішення про передачу Україні САУ Archer ще у січні. Гаубиці мають хорошу мобільність і високу точність.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: