Розвідка пояснила, чому Росії невигідно вести війну у 2025 році

Розвідка пояснила, чому Росії невигідно вести війну у 2025 році
Кремль не має воєнних планів на 2025 рік
фото: Генштаб ЗСУ

Економічний тиск на РФ і результати санкційної політики в наступному році значно збільшаться

Продовження війни у 2025 році – небажаний сценарій для Росії, оскільки деструктивні процеси в російській економіці набирають обертів. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі національного телемарафону.

Так співробітник ГУР прокоментував нещодавню заяву головного розвідника країни Кирила Буданова про те, що російські загарбники не планують вести війну проти України у 2025 році.

«Є цитата очільника Головного управління розвідки Кирила Буданова. Полягає вона в тому, що станом на зараз у Кремлі не мають планів на продовження на 2025 рік. Можливо, за підсумками 2024 року вони можуть бути скориговані. У Кремлі також бачать цифри й аналізують ситуацію, і розуміють, що в 2024 році, а особливо в 2025, економічна ситуація, тиск і результати санкційної політики значно збільшаться», – наголосив Юсов.

За його словами, деструктивні процеси в російській економіці вже запущені й лише набирають обертів. Саме тому для РФ продовження війни у 2025 році було б небажаним сценарієм.

Зазначимо, що керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов відомий своїми прогнозами щодо перебігу російсько-української війни. Він правильно передбачив, як саме розпочнеться повномасштабне вторгнення Росії, коли буде переломний момент у війні та був упевнений, що спроби повністю окупувати країну проваляться. Але три значні прогнози Буданова не справдилися, і сам він визнав, що Україна «вибилася від графіка» війни.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: