Ситуація на Сумщині: техніка окупантів рухається до Конотопа і Ромнів

Ситуація на Сумщині: техніка окупантів рухається до Конотопа і Ромнів
Колона військової техніки РФ ішла на Недригайлів, зупинилася, повернулася на Терни
фото: sobytiya.net

Із Тернів виїхало п’ять машин у бік Конотопа.

У Сумській області колони російської техніки рухаються в напрямку Конотопа, Ромнів та Прилук. Про це написав голова Сумської ОДА Дмитро Живицький у Facebook

«Оперативна інформація від голови голови Роменської РДА Дениса Ващенка: Колона військової техніки РФ ішла на Недригайлів, зупинилася, повернулася на Терни. Із Тернів виїхало п’ять машин у бік Конотопа. Із Конотопа йшла колона в бік Ромнів. По дорозі розділилася на дві колони: одна пішла на Прилуцький напрямок (Діброва), інша − на Ромни», − написав Живицький.

Як повідомлялося, «Укрзалізниця» через російське вторгнення скасовує поїзди до Сум і Шостки.

Як повідомлялося, «Укрзалізниця» через російське вторгнення скасовує поїзди до Сум і Шостки.

Нагадаємо, за повідомленням Державної служба спеціального зв'язку та захисту інформації України, російські війська зазнали дуже важких втрат – приблизно 3200 вбитих.

Нагадаємо, Міноборони заявляє, що армія готова до нових атак Кремля. Нещодавно президент України Володимир Зеленський закликав лідерів ЄС – учасників надзвичайного засідання Європейської ради, стати пліч-о-пліч з Україною та зупинити агресора.

Як повідомлялося, Польща у захваті від стійкості українських військових – Кулеба. До слова, чоловіків призовного віку не пускатимуть за кордон – митниця.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: