«Слуга народу» похвалився, як не дає спокою коханці Путіна

«Слуга народу» похвалився, як не дає спокою коханці Путіна
Нейтральна Швейцарія запровадила санкції проти колишньої гімнастки Аліни Кабаєвої
фото з відкритих джерел

Депутати порушили питання санкцій проти Кабаєвої перед Швейцарією

Нейтральна Швейцарія запровадила санкції проти колишньої гімнастки Аліни Кабаєвої, яка заперечує свої романтичні стосунки з російським президентом. Досягти цього вдалося завдяки роботі парламентських «груп дружби» України та Швейцарії. Про це в інтерв’ю «Главкому» сказав голова парламентського комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва «слуга народу» Олександр Мережко.

«Я входжу до «групи дружби» зі Швейцарією, ми у дуже тісному контакті  і з посольством Швейцарії і зі своїми колегами проводимо зустрічі онлайн. Вдалося заручитися дійсно великою підтримкою в питанні антиросійських санкцій, зокрема, ми порушили питання санкцій проти Аліни Кабаєвої, яка жила в Швейцарії», – розповів Мережко.

За словами нардепа, Швейцарія – нейтральна країна і не може нам допомогти наданням зброї, але тим не менш багато чого зробила для України.

Як відомо, Європейський союз у рамках шостого пакету санкцій, офіційно затвердженого 3 червня, вніс до санкційного списку 18 юридичних і 65 фізичних осіб із Росії, включаючи засновника «Яндекса» Аркадія Воложа й олімпійську чемпіонку Аліну Кабаєву, яка, як пишуть кілька років різні ЗМІ, є матір’ю дітей президента РФ Володимира Путіна.

Нагадаємо, колишня гімнастка Аліна Кабаєва після введених проти неї санкції сидить у Москві.

Кабаєва не коментувала тему війни в Україні, однак висловлювалася з приводу усунення російських спортсменів від міжнародних змагань. На її думку, нинішня ситуація схожа на 2014 рік, коли після Олімпіади у Сочі та вітчизняних атлетів відібрали медалі за звинуваченням у допінгу.

Раніше повідомлялося, що Путін зачистив усі дані про бізнес Кабаєвої.

Також люди з оточення Путіна вже 15 років допомагають Аліні Кабаєвій, якій приписують зв'язок із кремлівським диктатором, а також спільних дітей. Один із друзів Путіна «позичив» 12 мільярдів рублів, інші – дарують дорогу нерухомість.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: