Цієї доби окупанти шість разів порушували режим «тиші» – стріляли із важкої зброї

Цієї доби окупанти шість разів порушували режим «тиші» – стріляли із важкої зброї

Втрат внаслідок обстрілів серед бійців ЗСУ не зафіксовано

Впродовж цієї доби російські окупаційні війська 6 разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр операції Об’єднаних сил.

«Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 6 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції наших підрозділів з мінометів калібру 120 мм, а також РПГ, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «СХІД» окупанти здійснили чотири обстріли позицій Об’єднаних сил: поблизу Новогригорівки – з мінометів калібру 120 мм; неподалік Талаківки та Водяного – зі станкових автоматичних гранатометів; біля Авдіївки – з РПГ, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

«У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «ПІВНІЧ» російські окупаційні війська здійснили 2 обстріли наших позицій: біля Новозванівки – з ручних протитанкових та автоматичних гранатометів; неподалік Новолуганського – з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї та автоматичних гранатометів», – додали у пресслужбі ООС.

Упродовж доби втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.

Нагадаємо, у Золотому-4 завершився етап розведення сил і засобів з обох сторін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: