У Дніпрі завершилася рятувальна операція: що відомо про жертв атаки (фото)

У Дніпрі завершилася рятувальна операція: що відомо про жертв атаки (фото)
У Дніпрі завершено аварійно-рятувальні роботи на місці ворожої атаки
фото: ДСНС

Через удари РФ 19 квітня на Дніпропетровщині загинули вісім осіб, зокрема дві дитини

У Дніпрі завершено рятувальну операцію на місці російської атаки, здійсненої 19 квітня. Сьогодні вночі рятувальники дістали з-під завалів тіло загиблого чоловіка. Про це повідомило Міністерство внутрішніх справ України.

«Уночі рятувальники деблокували з-під завалів багатоповерхівки тіло загиблого чоловіка. У Дніпрі завершено аварійно-рятувальні роботи», – йдеться в повідомленні.

Загалом унаслідок російської атаки у місті загинули три людини, 24 – постраждали. Надзвичайники врятували 12 осіб. Ще 51 людина отримала допомогу від психологів Державної служби з надзвичайних ситуацій.

«Загалом через російські атаки 19 квітня у Дніпропетровській області загинули вісім осіб, з них – дві дитини, 34 людини постраждали. Серед поранених одна дитина», – зазначили у відомстві.

Нагадаємо, що 20 квітня у Дніпрі оголошено днем жалоби за загиблими внаслідок російської атаки на місто, здійсненої 19 квітня.

Як відомо, вранці 19 квітня російські окупанти здійснили масований обстріл Дніпра та області. 

Крім того, російські загарбники вдарили по залізничній інфраструктурі Дніпропетровської області, внаслідок чого одна робітниця «Укрзалізниці» загинула, а ще семеро – отримали поранення.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: