Масштабна повітряна тривога в Україні тривала майже пів години

Масштабна повітряна тривога в Україні тривала майже пів години
РФ знову тероризує Україну ракетами
фото: glavcom.ua

РФ піднімала в небо винищувач

Масштабна повітряна тривога, що почалася в Україні після опівночі, тривала приблизно пів години. У Києві сирени повітряної тривоги лунали з 00:09 до 00:52. Окупанти атакували Україну ракетами. Про це повідомляли Повітряні сили ЗСУ.

«Ракетна небезпека – вся Україна!», – попередили військові.

О 00:14 повітряна тривога охопила всю Україну, а приблизно через пів години в Україні почали лунати відбої у західних та центральних областях.

За даними моніторингових каналів, тривога оголошувалася через зліт ворожого винищувача МіГ-31К з аеродрому «Саваслейка» Нижньогородської області РФ. Цей літак є потенційним носієм гіперзвукових ракет Х-47М2 «Кинджал», яку важко збивати нашим захисникам.

Зазначимо, що станом на 00:52 повітряна тривога досі триває у східних, низці центральних, південних та північних областей.

Жителям усіх регіонів, де фіксується небезпека, слід перебувати в укриттях і дотримуватися інформаційної тиші.

Оновлено о 1:14

Тривогу скасовано в Херсонській, Кіровоградській та Миколаївській областях.

Оновлено о 1:53

В Україні – відбій повітряної тривоги.

Нагадаємо, завершилася 522-а доба широкомасштабної збройної агресії РФ проти України. Протягом минулої доби ворог завдав чотири ракетні та 34 авіаційні удари. Зокрема, застосував чотири ударні дрони Shahed-136, усі – знищено. Також РФ здійснила 37 обстрілів із реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Унаслідок цього є постраждалі серед цивільного населення, руйнувань зазнали житлові будинки. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: