У Криму пролунали вибухи: окупаційна влада пожалілася на атаку дронів (відео)

У Криму пролунали вибухи: окупаційна влада пожалілася на атаку дронів (відео)
У різних районах Криму прогриміли вибухи
фото: РБК (ілюстративне)

Губернатор Севастополя каже про збиття безпілотників

У ніч на 25 серпня у різних районах тимчасово окупованого Криму пролунали вибухи. Росіяни нібито збили безпілотники над Чорним морем. Про це заявив так званий губернатор окупованого Севастополя Михайло Развожаєв у Telegram.

«За попередніми даними, в районі мису Херсонес знищено кілька БпЛА над морем», – написав він.

За його словами, внаслідок атаки дронів не зафіксовано жодних пошкоджень цивільної інфраструктури. Развожаєв додав, що в місті наразі тихо, але всі сили та служби перебувають у стані бойової готовності.

За даними Telegram-каналу «Кримський вітер», вибухи було чути у Сімферополі, а також у Севастополі, Саках, у мисів Меганом та Тарханкут. За даними очевидців, у Бахчисарайському районі Криму зафіксовано проліт щонайменше 17 невідомих дронів.

Оновлено. Згодом Міністерство оборони Росії повідомило, що Крим нібито намагалися атакувати 42 українські безпілотники, але всі вони начебто були збиті.

Нагадаємо, що в результаті спецоперації Головного управління розвідки біля населеного пункту Маяк в окупованому Криму українські військові пошкодили чотири швидкохідні катери та знищили щонайменше 30 росіян. 

Крім того, 23 серпня поблизу села Оленівка на мисі Тарханкут у тимчасово окупованому Криму відбувся вибух – ЗСУ знищили російську зенітно-ракетну систему С-400 «Тріумф». У ГУР наголосили, що це серйозно вплине на подальші події на півострові. 

До слова, напередодні головний розвідник країни Кирило Буданов анонсував нові акції у Криму. Голова розвідки наголосив, на півострові є багато людей, які чекають на звільнення Криму.

Читайте також: Яку частину Криму можуть вразити ЗСУ: розвідка розкрила таємницю

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: