Ворог атакував Кривий Ріг «Шахедами» та ракетами

Ворог атакував Кривий Ріг «Шахедами» та ракетами
фото з відкритих джерел

Загроза повторних атак залишається високою

У ніч проти 11 вересня У Кривому Розі Дніпропетровської області пролунали гучні вибухи. Про це повідомляє телеграм-канал «Свої».

Раніше Повітряні сили Збройних Сил України повідомили про обстріл зі сходу міста крилатими ракетами, а також зафіксували рух двох груп «Шахедів» з півдня та сходу в напрямку Кривого Рогу.

Оновлено. Голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул згодом повідомив, що ворог атакував місто ракетами та ударними БПЛА типу Shahed-136/131. Було два комбіновані удари із застосуванням ракет та «Шахедів».

«На території Криворізького району та міста Кривий Ріг силами ПВК «Схід» було знищено 11 БПЛА. Це вибухи, що чули криворіжці вночі та вранці. У Криворізькому районі сталася пожежа, ліквідована. В Гречаноподівській громаді пошкоджено чотири приватних будинка, декілька господарчих споруд», – йдеться в повідомленні.

Загроза повторних атак залишається високою.

Нагадаємо, 8 вересня під час повітряної тривоги російські загарбники обстріляли Кривий Ріг, є влучання в адмінбудівлю, внаслідок чого загинула одна особа.  Як повідомив міністр МВС України Ігор Клименко, внаслідок російського удару загинув поліцейський. Ще трьох рятувальники ДСНС дістали з-під завалів.

У Кривому Розі завершені пошуково-рятувальні роботи. Станом на 13:30 8 вересня було відомо про 55 постраждалих: один загиблий та 54 поранені. Серед травмованих – 9 працівників поліції.

До слова, вночі 10 вересня під час повітряної тривоги вибухи пролунали в Києві. Як повідомив мер Києва Віталій Кличко, уламки впали в Святошинському, Шевченківському та Подільському районах столиці. Сили ППО знищили в небі над Києвом понад 20 «Шахедів», запущених ворогом. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: