На сході України лунають вибухи, у половині областей оголошено повітряну тривогу (оновлено)

На сході України лунають вибухи, у половині областей оголошено повітряну тривогу (оновлено)
фото з відкритих джерел

У східних областях лунає повітряна тривога, мешканців просять негайно перейти в укриття

Повітряна тривога лунає в Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Харківській, Кіровоградській, Миколаївській, Полтавській, Сумській, Луганській областях та в Криму, у Нікополі зафіксовано загрозу артилерійського обстрілу. Про це пишуть місцеві телеграм-канали. 

У Краматорську, Костянтинівці, Слов'янську (Донецька область), Дніпропетровській та Запорізькій областях чутно вибухи. Попередньо, працює ППО. Інформація про постраждалих та руйнування наразі невідома.

Після опівночі тривога розповсюдилася на Черкаську та Вінницьку області. У Запоріжжі повідомляють про вибухи. За попередньою інформацією, яку поширюють у соціальних мережах, – це ймовірно робота ППО.

Станом на 1:35 відбої повітряної тривоги оголосили в таких областях: Дніпропетровській, Полтавській, Донецькій, Сумській, Запорізькій. У Вінниці повідомляють про вибух.

Нагадаємо, триває 351 доба російського широкомасштабного вторгнення. Російська Федерація продовжує вести повномасштабну збройну агресію проти України. Ворог не полишає намірів знищити критичну інфраструктуру нашої держави, продовжує завдавати ударів по цивільних об’єктах та помешканнях мирного населення.

Крім того, як повідомив мер Києва Віталій Кличко, у Дарницькому районі столиці сьогодні, 9 лютого, пролунав вибух на території колишнього заводу.

За попередньою інформацією, вибухнув газовий балон, котрий був розміщений всередині приміщення. Внаслідок цього в одноповерховому складському приміщенні сталося руйнування будівлі. Поліція спростовує, що займання сталося через російські ракетні удари. Станом на зараз відомо про чотирьох загиблих (усі чоловіки) та п‘ятьох постраждалих (дві жінки та троє чоловіків).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: