У Житомирській області троє працівників Укрпошти з коронавірусом розносили пенсії

У Житомирській області троє працівників Укрпошти з коронавірусом розносили пенсії
Відділення пошти закрили

Одна з інфікованих поштарок ходила до церкви

У селі Левків Житомирського району Covid-19 виявили у трьох працівниць місцевого відділення «Укрпошти».

Про це повідомила Житомирська райдержадміністрація.

Зазначається, що 14 травня під час позачергового засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій голова Житомирської РДА Юрій Оханський повідомив, що на території Левківської сільської ради виявили три нові випадки захворювання на коронавірусну хворобу Covid-19.

«Як з’ясувалося, у трьох працівників Левківського відділення «Укрпошти» після проведення ПЛР-тестування виявили коронавірус. Коло контактуючих з працівниками пошти, які розносили пенсії до будинків селян, з’ясовується. Одна з працівниць пошти, яка співає у церковному хорі, будучи вже хворою, відвідувала місцеву церкву», – йдеться у повідомленні.

Відділення пошти закрили. Представники поліції попередили усіх хворих про адміністративну відповідальність у разі порушення правил самоізоляції.

Нагадаємо, станом на 9 ранку 17 травня в Україні зафіксовано 433 нових випадки захворювання на Covid-19. Такі дані наводить апарат Ради національної безпеки та оборони щодо поширення коронавірусу в Україні. В Україні зафіксовано вже 18 291 випадок захворювання на Covid-19.

У МОЗ минулої доби зафіксували 434 випадків одужання, тоді як заразились 528 людини.

Зазначимо, що після 12 травня, коли було виявлено 375 заражених за добу, почали фіксувати ріст нових випадків коронавірусу. Зокрема, 13 травня було 402 випадки, 14 травня – 422, 15 травня – 483 випадки, 16 травня – 528 випадки, а сьогодні, 17 травня – 433 випадки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: