В Україні від рук росіян загинули 462 дитини, понад 900 – поранені

В Україні від рук росіян загинули 462 дитини, понад 900 – поранені
Окупанти забирають життя у маленьких українців
фото з відкритих джерел

Найбільше дітей загинуло у Донецькій області

В Україні унаслідок повномасштабної агресії Російської Федерації загинули 462 дитини, 931 дитина отримала поранення. Про це повідомив Офіс генерального прокурора.

Від рук росіян станом на ранок 5 березня постраждали більше, ніж 1393 дитини. За офіційною інформацією ювенальних прокурорів, 462 дитини загинуло та понад 931 отримали поранення різного ступеню тяжкості.

В Україні від рук росіян загинули 462 дитини, понад 900 – поранені фото 1

Ці цифри не остаточні. Триває робота з їх встановлення в місцях ведення бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях.

Найбільше постраждало дітей у Донецькій області – 445, Харківській – 272, Київській – 123, Херсонській – 90, Запорізькій – 84, Миколаївській – 83, Чернігівській – 68, Луганській – 66, Дніпропетровській – 64.

Нагадаємо, у результаті ракетного удару російських терористів по Запоріжжю загинула семимісячна дівчинка.

До слова, триває 375-а доба російського широкомасштабного вторгнення в Україну. Ворог зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Минулої доби нашими захисниками було відбито понад 130 атак противника на зазначених напрямках.

Читайте також: Трагедія у Дніпрі. Росія вбила п'ятьох дітей (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: