ЗСУ збили сім ворожих літаків. Ігнат пояснив, як це впливає на Росію

ЗСУ збили сім ворожих літаків. Ігнат пояснив, як це впливає на Росію
Кожен знищений борт літака для Росії – відчутна втрата
фото ілюстративне

За останні декілька днів Повітряні сили України знищили сім російських літаків

Кожен знищений Україною ворожий літак стає для Росії відчутною втратою і ударом по іміджу. Про це розповів речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, коментуючи знищення російських літаків, в ефірі телемарафону.

«Кожен знищений борт літака для Росії – відчутна втрата. По-перше, це пілоти. По-друге, це сучасна техніка, яка нас постійно атакує, використовуючи нові ракети та інші засоби ураження», – сказав Ігнат. 

Він зауважив, що сім збитих літаків це, безумовно, серйозний удар по іміджу Росії і серйозний аргумент для пілотів – що не варто сунути носа близько до українських кордонів. 

«Як бачите довелося кремлівському диктатору рятувати ситуацію. Він подарував ПКС Росії ікону, яка повинна їх врятувати від зенітних керованих ракет», – зазначив Юрій Ігнат, висміявши вчинок російського диктатора.

Зазначимо, ЗСУ за останні три дні збили шість російських винищувачів, у тому числі винищувач-бомбардувальник Су-34 та винищувач Су-35. Сьомий літак – бомбардувальник Су-34 було збито вранці 21 лютого.

Нагадаємо, російський диктатор Володимир Путін подарував головному командуванню Повітряно-космічних сил РФ копію ікони «Спас Нерукотворний» після того, як країна-агресорка втратила сім літаків лише за тиждень.

Як раніше повідомлялося, 21 лютого Збройні сили України знищили ще один російський винищувач Су-34. Командувач Повітряних Сил Микола Олещук розповів, що російському льотчику пощастило і він вижив, на відміну від екіпажу.

Зранку 19 лютого українські захисники збили два російські літаки – один винищувач-бомбардувальник Су-34 і один винищувач Су-35С.

Читайте також: Скільки РФ втратила військових пілотів від повномасштабного вторгнення: названо цифри

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: