Геращенко запросила канадських спостерігачів на вибори в Україну

Геращенко запросила канадських спостерігачів на вибори в Україну

Українська делегація на зустрічі з представниками української громади в Галіфаксі

«Канадські друзі зауважили, що групи парламентської дружби Україна-Канада можуть робити більше для посилення співпраці», - заявила Геращенко

Українська делегація зустрілись з представниками української діаспори у місті Галіфакс, де наразі триває Парламентська асамблея НАТО.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко.

«Мені особливо приємно було зустріти великого друга України, президента Українського Канадського Конгресу – Павла Грода. Я подякувала українській діаспорі за їх неймовірну працю по відновленню історичної пам’яті жахливої трагедії Голодомору, а також наших спільних зусиль для поширення інформації у світі про акт геноциду проти українського народу», – написала Ірина Геращенко.

Вона також зазначила, що сторони обговорили ситуацію на передовій в Україні, обмінялися думками щодо імплементованої Канадою зону вільної торгівлі.

«Канадські друзі зауважили, що групи парламентської дружби Україна-Канада можуть робити більше для посилення економічної співпраці між двома країнами. Я запросила наших канадських друзів відвідати Україну наступного року для спостереження за президентськими виборами», – резюмувала Геращенко.

Як відомо, Парламентська асамблея НАТО триває цього тижня у канадському Галіфаксі. Голосування за остаточний варіант резолюції відбудеться у понеділок.

Парламентська асамблея НАТО вимагає від РФ визнати відповідальність за збитий МН17.

Участь у Галіфакському міжнародному безпековому форумі бере міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: