Кого Зеленський вирішив посадити до в'язниці: Богдан назвав прізвища

Кого Зеленський вирішив посадити до в'язниці: Богдан назвав прізвища
Ексглава Офісу президента стверджує, що Зеленський дав команду ДБР організувати кримінальне переслідування низки відомих людей
фото: glavcom.ua

«Поставлено завдання рити, посадити Богдана до в'язниці. Ну, там список довгий», – заявив Андрій Богдан

Колишній керівник Офісу президента Андрій Богдан повідомив, що президент Володимир Зеленський дав команду Державному бюро розслідувань організувати його кримінальне переслідування, а також журналістів Дмитра Гордона, Юрія Бутусова, Савіка Шустера та політика Дмитра Разумкова. Про це Богдан заявив в інтерв'ю Дмитру Гордону.

«Поставлено завдання рити, посадити Богдана до в'язниці. Ну, там список довгий. Там усі: Бутусов, Савік Шустер, отже, Діма Разумков та вся його група», – заявив Богдан.

Ексглава Офісу президента стверджує, що команду в.о. керівнику ДБР Олексію Сухачову дав особисто президент Зеленський.

«Особисто, так, дає команду посадити. Товариш Сухачов – він зараз виконує обов'язки. А дуже хоче бути призначений постійно, надовго, щоб стабільно було. І той все бере під контроль, наради збираються. Отримує негласні слідчо-розшукові дії», – відповів Богдан на запитання, чи дає команди особисто президент Зеленський.

Санкцію суду на проведення слідчих дій, за інформацією Богдана, видає суддя із міста Полтава, якого ДБР шантажує через звинувачення в отриманні хабаря.

«У них є там якийсь суддя у Полтавській області, у місті Полтаві. Його взяли на хабарі… Стандартна практика. Взяли на хабарі, підвісили. І він їм підписує, не читаючи», – заявив Богдан.

До слова, на днях Богдан знову потролив Зеленського та його команду.

Раніше Богдан присвятив пісню Єрмаку та Зеленському.

Також ексголова Офісу президента Богдан натякнув Зеленському на новий Майдан.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: