Кулеба обговорив з польською владою блокаду кордону

Кулеба обговорив з польською владою блокаду кордону
Очільник українського МЗС наголосив, що Польща «має чітке розуміння, хто є нашим спільним ворогом»
фото: X/Дмитро Кулеба

Як зазначив Кулеба, уряди України та Польщі налаштовані на розв'язання проблемних питань щодо блокади кордону

Голова Міністерства закордонних справ (МЗС) Дмитро Кулеба, сьогодні, 22 лютого, зустрівся у Варшаві з керівником Кабінету премʼєр-міністра Польщі Павлем Грасем і головою Комісії у закордонних справах Сейму Польщі Павлем Ковалем. Про це український міністр повідомив у X.

Як відзначив Кулеба, уряди України та Польщі налаштовані на розв'язання проблемних питань щодо протестів на кордоні. Водночас він привітав рішення, які гарантуватимуть безперешкодні постачання військових і гуманітарних вантажів в Україну.

«Обговорили також подальші спільні зусилля для нарощування військових постачань. У Києві й Варшаві є чітке розуміння, хто є нашим спільним ворогом», – додав міністр.

Нагадаємо, Польща внесе прикордонні переходи з Україною, а також ділянки автомобільних і залізничних доріг до переліку об'єктів критичної інфраструктури. Це дозволить прибрати перепони на кордоні для постачань зброї і гуманітарки.

Як повідомлялося, президент Польщі наголосив, що протест польських перевізників вдалося припинити завдяки ухваленню тристоронньої угоди між Польщею, Україною та водіями-протестувальниками. Швидше за все нову блокаду кордону теж вдасться подолати завдяки перемовинам.

Читайте також: Зерно, висипане на землю. Нардеп Княжицький пояснює, чому не варто хапатися за серце

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: