Нардеп від БПП зізнався, що зробить із відсудженими в Гриценка мільйонами

Нардеп від БПП зізнався, що зробить із відсудженими в Гриценка мільйонами

Сума позову Березенка до Гриценка складе 2,5 млн грн

Народний депутат України, заступник голови парламентської фракції БПП Сергій Березенко заявив, що особисто йому жодної копійки від Анатолія Гриценка непотрібно – гроші підуть на фронт. 

Про це Березенко заявив в ефірі програми Vox populi на телеканалі ZIK.

Глядач програми запитав, чи вірить Сергій Березенко в те, що зможе відсудити в Анатолія Гриценка 2,5 мільйона гривень.

«У мене немає на меті в когось щось відсудити. Але я як громадянин України не міг не відреагувати, коли порушується моя честь, гідність і ділова репутація. А тому я вчинив так, як зробив би будь-який громадянин, і готую позов на Анатолія Гриценка», – прокоментував Сергій Березенко.

Депутат зауважив, що ще офіційно не подав позов до суду – наразі документ формують і вичитують. Адже, за словами політика, у такій справі потрібно бути дуже обережним і подавати юридично грамотно підготовлені документи.

«Чому саме така сума? Сума у 2,5 мільйона гривень дорівнює заставі, яку Гриценко вніс у ЦВК, щоб його зареєстрували кандидатом у президенти. На мою думку, таку суму можна було б відправити і на фронт, якщо політик у своїй виборчій риториці використовує неправдиві свідчення і відверту брехню. До того ж ми знаємо, в якому стані була оборона держави, наша армія та ЗСУ, коли Гриценко очолював Міноборони. Під час своєї прес-конференції з цього питання я заявив, що коли ми виграємо позов, то всі кошти направимо до тих частин, які несуть службу та найбільше втрат на передовій», – наголосив Сергій Березенко.

Нагадаємо, народний депутат України Сергій Березенко заявив про намір подати позов проти кандидата в президенти Анатолія Гриценка.

Раніше народний депутат України Ірина Луценко звернулася з позовом до суду про захист честі та гідності родини через висловлювання екс-міністра оборони Анатолія Гриценка. Сума позову – 2,5 млн грн. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: