Зеленський зустрівся з відмінниками за результатами ЗНО

Зеленський зустрівся з відмінниками за результатами ЗНО
Зеленський привітав відмінників ЗНО з успішним складанням тестів

Президент України привітав всіх з Днем молоді

Президент України особисто зустрівся із випускниками, які отримали найвищі результати на зовнішньому незалежному оцінюванні і привітав їх з Днем молоді. Про це він написав у своєму Twitter.

«Найкращі з найкращих! Зустрівся з випускниками, котрі набрали найбільше балів на ЗНО. Розумні, амбітні, енергійні. І дуже точно розуміють своє місце та вагомість знань у сучасному глобальному світі. Хочеш бути конкурентним – вчись», - зауважив президент.

Водночас, зі свого боку глава держави пообіцяв, що  його політсила і влада в країні зробоять все, щоб майбутні спеціалісти стали надійною опорою України майбутнього.

«З Міжнародним днем молоді вас», - написав Зеленський.

Нагадаємо, на основну сесію ЗНО цього року зареєструвалось майже 400 тис. осіб, з них на «відмінно» її склали 447 учасників.

Як раніше писав «Главком», освітній процес у закладах вищої освіти розпочнеться з 1 вересня для старших курсів, з 15 вересня – для першокурсників бакалаврату та магістратури. Про це на засіданні Спілки ректорів вищих навчальних закладів України сказав т.в.о. міністра освіти і науки Сергій Шкарлет.

 

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: