Звільнення Коболєва з наглядової ради. «Київстар» зробив уточнення

Звільнення Коболєва з наглядової ради. «Київстар» зробив уточнення
Андрій Коболєв прийняв рішення вийти зі складу наглядової ради
фото з відкритих джерел

З 15 травня набував повноважень новообраний член Наглядової ради ПрАТ «Київстар» Йоханнес Брекенхофф

«Київстар» не звільняв колишнього голову правління НАК «Нафтогаз України» Андрія Коболєва з наглядової ради компанії. Це рішення посадовець ухвалив сам. Про це повідомляє пресслужба «Київстару».

Зазначається, що на річних загальних зборах акціонерів ПрАТ «Київстар» було переобрано склад наглядової ради товариства. Проте, Коболєв прийняв рішення вийти зі складу наглядової ради.

«Компанія високо оцінює плідну співпрацю з Андрієм протягом більш ніж трьох років і вдячна йому за вагомий внесок у розвиток бізнесу», – йдеться в повідомленні.

Крім того, зазначається, що з 15 травня набував повноважень новообраний член наглядової ради ПрАТ «Київстар» Йоханнес Брекенхофф.

Нагадаємо, раніше в компанії в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку повідомили, що компанія сама звільнила Коболєва.

До слова, Коболєв входив до наглядової ради «Київстару» з грудня 2020 року як представник його акціонера, компанії Veon Ltd.

15 травня його вирішили замінити на іншого представника – Юпа Бракенхоффа, який з травня 2023 року став головним фінансовим директором групи Veon.

Наприкінці квітня «Київстар» продовжив на три роки повноваження всіх семи членів наглядової ради, зокрема й Коболєва.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: