Дострокові парламентські вибори можуть дуже дорого коштувати Україні, – Яценюк

Дострокові парламентські вибори можуть дуже дорого коштувати Україні, – Яценюк
Арсеній Яценюкв стверджує, що зараз основна відповідальність – президента, уряду, парламенту і його фракції - не допустити політичної, економічної, фінансової кризи

Восени може розпочатися активна розкачка політичної ситуації в Україні для проведення дострокових парламентських виборів, – політик

Колишній прем'єр-міністр Арсеній Яценюк стверджує, що дострокові парламентські вибори за втрати керованості країною можуть дуже дорого коштувати Україні. Про це політик сказав у інтерв'ю «Радіо НВ».

«Я не відношуся до фан-клубу президента Зеленського, так само як і президент Зеленський теж не член мого фан-клубу. Але в 2020 році, з огляду на ті виклики і проблеми, які є в України: економічні, політичні, безпекові, військові, - дострокові парламентські вибори можуть дуже дорого коштувати для країни», - запевняє Яценюк.

На думку Яценюка, восени може розпочатися активна розкачка політичної ситуації в Україні для проведення дострокових парламентських виборів.

«Якщо призначений уряд не впорається зі своєю роботою, вже восени у разі падіння уряду почнеться активна розкачка політичної ситуації з метою проведення дострокових парламентських виборів», - підкреслив лідер партії «Народний фронт».

Тому, за словами Яценюка, «зараз основна відповідальність – президента, уряду, парламенту і його фракції - відновити керованість у державі та не допустити політичної, економічної, фінансової кризи і безпекової катастрофи».

Нагадаємо, Яценюк заявив, що не вів жодних перемовин про ймовірну можливість очолити уряд чи Нацбанк.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: